Enteriőr fotózása / panzió

Egy enteriőr fotózásának két legfontosabb problémája az adott tér mérete és a világítás minősége.
A munka néhány panzió belső tereinek enteriőr fotózása volt: egy-, két- és háromágyas vendégszoba, valamint a hozzájuk tartozó mellékhelységekkel. A vendégszoba mérete a két 500W-os Multiblitz vakuk elhelyezésénél okozott gondot, másrészt elkerülhetetlen volt az optikai torzítás a nagy látószög miatt, mivel a megrendelő meghatározta, egy képben mi kell szerepeljen: majdnem minden.
Ugyanakkor a széles látószög alkalmazása térnövelő hatással is bír, ami egy enteriőrt megjelenítő reklámfotónál sok esetben előnyös.
A természetes fényt többnyire teljesen kiiktattam a vendégszobák fotózásánál, másrészt a sok kábelt pedig utólagosan tüntettem el a képekről. A szauna fényképezése során külön lámpát kellett tennem, mivel igen gyenge volt a beépített világítása.
Az enteriőr fotók két helyszínen 8 óra alatt készültek el, a számítógépes utómunka 3 órát tartott. A képek másnap reggel - kérésének megfelelően - a megrendelőnél voltak.

Ha Ön is szeretne hasonló enteriőr képeket, fotókat készíteni szállodáról, panzióról, hotelről, motelről, egyéb vendéglátással kapcsolatos belső terekről, kérjen árajánlatot!
Az enteriőr képeket itt tudja megtekinteni: képgaléria

Eddigi munkák