Szingapúr - életkép videók

Az alábbi videó egy, a Szingapúrt bemutató riportfilm háttéranyagának készült. Hálával gondolok a megbízóimra, hogy lehetőséget adtak, ha rövid időre is, Távol-Keleten dolgoznom. Szingapúr éghajlata egyenlítői trópusi, a magas páratartalom komoly gondot okozott: szinte minden zárt hely légkondicionált volt. A szabadba kilépve viszont azonnal bepárásodott az optika. Ezért folyamatosan be kellett takarnom meleg ruhával a kamerát, meg ne hűljön. Másrészt a Secced állvánnyal és a kamerával bejárni a városállamot igazi kihívás volt. Mindezek ellenére ha még lehetőség lenne, szívesen vállalnám a trópusi kihívásokat :)

A teljes anyagot a benne szereplő interjúalany engedélye hiányában nem tudom bemutatni, csak az illusztrációk és vágóképek nyersanyagából összeállított rövid videót mutatom be az alábbiakban.

Az alábbi videó felvételek SONY HXR-NX5 professzionális videó kamerával készültek full HD felbontásban, kézi kamerahasználattal. Digitális utómunka: After Effects és Adobe Premiere szoftverrel.


képgaléria

Eddigi munkák